L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 27 de març del 2009

VOLS FER EL FAVOR D'APUJAR-TE ELS PANTALONS?


Què ho fa que una moda tan insòlita com la d'abaixar-se els pantalons fins als malucs sigui copiada per milions de joves a tot el món malgrat que tingui l'origen a les presons nord-americanes? Per què fabricants, empreses de serveis i agències publicitàries s'afanyen a imposar una "imatge de marca" i a convertir-la en referència de prestigi per fer possible allò de "tant marques, tant vals? Què ho fa que els eslògans d'alguns productes acabin sent més repetits i recordats que moltes cançons populars? Aquestes i altres qüestions sobre la moda hauran de respondre els habitants de Rierola del Camp, un poble on mai no passa res fins que els joves del lloc decideixen fer la revolució simplement abaixant-se els pantalons. I així els pares dels revolucionaris, els botiguers, els veïns i el mateix alcalde se les hauran d'empescar de valent per convèncer en David, en Guillem, en Marçal, l'Andreu, la Violant, l'Evelyn i la Zoe que no està bé això d'ensenyar les vergonyes. De res no serviran campanyes publicitàries, bans municipals, reglamentacions escolars, lleis, multes i treballs socials forçats. A Rierola queda clar qui porta el pantalons, encara que estiguin mal cordats.
Autor: Jordi Folck
Editorial: Barcanova
Col·leció: Antaviana nova, núm. 141
ISBN: 978-84-489-2370-9
PVP: 7,95 euros

dimarts, 24 de març del 2009

EL MÓN SOBRE RODES


El món sobre rodes és una història d’aventures i superació personal d'un adolescent carismàtic.L'autor ens diu:“Us vull explicar una història. És la història d’un nen que va néixer el 18 de juliol de 1990, a Barcelona. La història d’un nen que va néixer abans del que estava previst de les ganes que tenia de veure món, i també la història del que va passar amb aquestes ganes de conèixer gent i coses noves. Evidentment, és una història d’aventures.”El món sobre rodes és la història de l’Albert Casals, un noi que tot i haver patit una leucèmia, amb tan sols catorze anys va començar a viatjar, sol i en cadira de rodes, per mig món. El seu esperit inconformista i lluitador, la seva curiositat i l’afany per superar els contratemps i ser feliç l’han convertit en un aventurer excepcional i ha decidit explicar les seves experiències en aquest relat. Un testimoni vital impressionant, sincer i directe que desprèn autenticitat per tots el cantons.
Autor: Albert Casals
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits, núm. 89
ISBN: 978-84-297-6210-5
PVP: 17,80 euros

dijous, 19 de març del 2009

GERONIMO STILTON. VIATGE EN EL TEMPS


Us ha perseguit mai (brrr) un tiranosaure? Us heu perdut mai pel desert a la recerca de la piràmide de Kheops? I heu intentat mai assaltar un castell medieval? A mi m’ha passat tot això, i tant que sí!Tot va començar així, ben bé així: el professor Volt em va convidar a fer un viatge en el temps amb la meva família.Diplodocs, estegosaures, boscos prehistòrics!Mòmies, faraons, piràmides!Castells, cavallers i damisel·les!Ah quantes aventures d’aquelles que us arrissen els bigotis...
Conté el quadern de viatge i etiquetes adhesives per a enganxar i desenganxar!
Editorial: Destino Infantil & Juvenil
Col·lecció: Geronimo Stilton
Edat recomanada: A partir de 8 anys
PVP: 19,95 euros

COL·LECCIÓ ESCENES AMB IMANTS






Dóna vida a les escenes d'aquests entretinguts llibres col·locant els imants als llocs que indica el text o, si ho prefereixes, deixa volar la teva imaginació i crea les teves pròpies històries.
Títols: Animals salvatges. Animals de la masia. Animals del mar. A l'obra.
Editorial: Susaeta ediciones
Col·lecció Escenes amb imants
Edat recomanada: 3 anys
PVP: 12,35 euros cada llibre




COL·LECCIÓ PRIMERES PARAULES POCOYÓ



Aprèn les primeres paraules amb en Pocoyó i els seus amics! Gràcies a les divertides pàgines amb pestanyes, els més petits adquiriran el vocabulari bàsic en àmbits quotidians com són els aliments i els animals.
Títols: Els aliments. Els animals
Editorial: Timun Mas Infantil
Col·lecció: Per aprendre tot jugant
Edat recomanada: de 0 a 3 anys
PVP: 6,95 euros cada llibre

dimecres, 18 de març del 2009

LLIBRES COL·LECCIÓ JA LLEGEIXO







La col·lecció ja llegeixo inicia l'infant en el plaer de la lectura. Contes, faules, moltes històries seleccionades per llegir amb lletra grossa i d'una tirada
Títols: 20 històries de la granja, 20 contes meravellosos, 20 contes màgics, 20 contes escollits
Editorial: Susaeta
Col·lecció: Ja llegeixo
Edat recomanada: 5 anys
PVP: 6 euros cada llibre



TIRANT LO BLANC EXPLICAT ALS INFANTS


Tirant lo Blanc de Roca Salada era un jove i valent cavaller. Li deien Tirant perquè son pare fou senyor de la marca de Tirània, una regió del nord de França, a la vora de la mar. El Blanc del seu nom venia de sa mare: Blanca, filla del duc de Bretanya. En saber Tirant que se celebrarien a Londres grans festes i tornejos, decidí d’anar a Anglaterra, amb altres vint-i-nou joves nobles. Volia demostrar allà com era de valent, i així el rei, en veure les seues gestes, l’armaria cavaller.

Hi havien acudit reis, ducs, comtes, marquesos i cavallers de moltes i llunyanes terres. Tots volien demostrar el seu valor. Combateren dies i dies en tornejos. Hi moriren més de cent cinquanta cavallers! El millor de tots, el més valent, qui guanyà tots els combats, fou Tirant lo Blanc. El rei el proclamà vencedor, i féu que li donessin un bellíssim cavall blanc. Tothom l’acompanyà en processó fins a l’església de Sant Jordi on el rei el nomenaria cavaller, el seu somni.
Autor: Joanot Martorell
Il·lustracions:Francesc Rovira
Editorial: Edebé
Col·lecció: Clàssics explicats als infants
Edat recomanada: Més de 6 anys
ISBN: 84-236-7820-2
PVP: 19 euros

dimarts, 17 de març del 2009

LLIBRES DE TELA PER A NADONS










Títols: Les meves sabates, La meva caixa d'eines, El meu ordinador, Al volant!, La meva bossa.
Editorial: Susaeta Ediciones
Col·lecció: Llibres actius de tela
Edat recomanada: Nadons
PVP: 10,50 euros cada llibre