L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 23 d’abril del 2009

POEMES I CANÇONS DE SANT JORDI

L'emblemàtica figura de sant Jordi reflectida en una selecció de poemes dels millors escriptors catalans (Carner, Verdaguer, Maragall, Espriu, Sagarra...) i en un recull de cançons, la majoria inèdites, amb lletra i música de José Manuel Pagán. Aquest llibre inclou un CD amb 11 cançons.
Dibuixos: Max
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat
Edat recomanada: Infantil i juvenil
ISBN: 978-84-8415-260-6
PVP: 20 euros

dimarts, 21 d’abril del 2009

LA MORT A SIS VINT-ICINC

El brutal assassinat de la dona i el fill d’un famós jugador de bàsquet procedent de l’NBA, sacseja la vida quotidiana d’una tranquil·la ciutat catalana. Ningú imaginava que allò pogués passar, com qui diu, a la porta del costat. Però darrere el cas, el sergent Joan Pons i els seus homes es trobaran amb una trama ordida al detall durant anys per gaudir d’una venjança cruel. Abans de resoldre el doble crim, la Brigada d’Investigació haurà d’enfrontar-se a pressions i trampes fins desxifrar l’enigma, estirant cadascun dels fils d’aquesta teranyina en una carrera trepidant a contra rellotge.
L'autor, el reusenc Jordi Cervera, és escriptor i periodista cultural i compta amb una llarga trajectòria a les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Actualment podeu seguir-lo a ICAT FM, l'emissora d'avantguarda del grup.
Aquesta novel·la ha estat mereixedora del XVII Premi Edebé de Literatura Juvenil 2009, guardó que suma a una nodrida llista obtinguda per la seva obra literària, entre els quals es troba l'obra Ànima de Benzina, que va guanyar el Premi Literari Vila d'Ascó de narrativa l'any 2002.
El seu bloc, al qual podeu accedir des de l'enllaç de la nostra secció Lletres properes, ha merescut el Premi al millor Bloc de Cultura 2008.
Autor: Jordi Cervera
Editorial: Edebé
Col·lecció: Periscopi
Edat recomanada: + 13 anys
ISBN: 978-84-236-9574-4
PVP: 9,30 euros

divendres, 17 d’abril del 2009

LES TRES BESSONES. COL·LECCIÓ LA BIBLIOTECA VOLADORA



En aquesta col·lecció, Les Tres Bessones ens presenten les seves aventures en forma de petites novel·les. Els tres primers números d'aquesta col·lecció endinsen les Tres Bessones en un vaixell enmig del mar, coneixen el detectiu més famós de la història i van a parar a un poblet nevat. Se'n sortiran?
Els llibres contenen divertides pàgines escrites amb un text narratiu i acolorides amb unes il·lustracions que faran la lectura més amena i entenedora.
Són llibres per endinsar-se al món de la lectura de la mà d’aquestes tres nenes, que cada dia són més valentes i atrevides, de la bruixa avorrida i del seu món...
Autors: Equip Cromosoma
Il·lustracions: a partir dels dibuixos de Roser Capdevila
Col·lecció: La biblioteca voladora, núm. 1, 2, 3
Edat recomanada: + 6 anys
PVP:8,95 euros


EL GRAN ABECEDARI DELS LLIBRES

Aquest volum de gran format és una petita biblioteca portàtil en la qual es poden trobar 36 llibrets il·lustrats per aprendre l'alfabet, els números de l'1 al 10, noms d'animals i de menjars i moltes més coses.
Autor: Alyson Boyle
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: 0-6 anys
ISBN: 978-84-8286-720-2
PVP: 27,65 euros

APRENC A COMPTAR AMB EL WINNIEH THE POOH

Un llibre on cada número té dedicat pàgina i il·lustració per tal d'aprendre i fer pràctiques de buscar i trobar per resseguir amb el dit. El famós ós Winnieh the Pooh acompanya paresi i infants en el seu aprenentatge. A més, aquest llibre inclou un pòster del Winnieh.
Autor: Disney Enterprises
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: + 3 anys
ISBN: 978-84-661-2148-4
PVP: 16,95 euros
ISBN: 9788466121484

EL COS HUMÀ. UN LLIBRE INTERACTIU


Un llibre animat extraordinari per conèixer els misteris del cos humà i donar als més petits explicacions senzilles sobre com funciona.
Aquest llibre té solapes, rodetes, desplegables i altres elements interactius per fer conèixer el cos humà d'una manera amena i instructiva.
Autor: Pascale Hédelin
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: 0-6 anys
ISBN: 978-84-661-1821-7
PVP: 29,30 euros

dimecres, 8 d’abril del 2009

ADHESIUS ESBOJARRATS / ADHESIUS INCREÏBLES



L es propostes surrealistes d'aquests llibres són divertides i ajuden a potenciar la imaginació de l'infant, que podrà jugar amb els adhesius que més li agradin i usar-los tantes vegades com vulgui. Tot és possible: juntar, pintar i enganxar aquests adhesius del dret i del revés.
Aquests són llibres silenciosos, lleugers i entretinguts, com els bons amics.
La Zoo agrupa des de 1993 un grup de cinc joves creadors que es dediquen al disseny gràfic i a larealització de llibres d'activitats infantils, que ajuden els nens i nenes a pensar i a descobrir les seves habilitats mentre tenen la sensació d'estar jugant
Autors: La Zoo
Editorial: Cocobooks
ISBN: 978-84-935943-3-6/ 978-84-935943-5-0
Edat recomanada: Infantil
PVP: 9,50 euros cada llibre

COL·LECCIÓ MANDALES INFANTIL I JUVENIL


Llibres amb mandales infantils i divertits per a acolorir, editats tot convertint les mandales en una nova eina pedagògica. Llibres per a infants a partir dels 5 anys.

Il·lustracions de Glòria Falcó i Marina Pré
Editorial: MTM editores
Col·lecció: Mandales infantil i juvenil
Edat: + de 5 anys
PVP: 16 euros cada llibre

EL POBLET DE LES LLETRES


Fruit del treball a l’aula de Joana Obiols, mestra de l’escola andorrana, aquest conte, a més de ser imaginatiu i bonic, és una ajuda per als infants que s’inicien en el complicat món de la lectura i l’escriptura.
Autora: Joana Obiols i Isus
Il·lustracions: Cristina Losantos
Editorial: Editorial Andorra
ISBN: 978-99920-53-30-0
PVP: 15 euros

PAF EL DRAC MÀGIC


Paf, el drac màgic, és un dels personatges fantàstics que més fidels seguidors manté.
Aquest és un llibre per a traspassar a una nova generació el delit pel drac màgic, per a encomanar-lo als infants que fan els primers passos en la lectura, en una col·lecció per a entretenir i educar, en un llibre farcit d'il·lustracions acurades i que pretén despertar la imaginació dels nens i nenes.
Autors: Peter Yarrow, Lenny Lipton
Il·lustracions: Eric Puybaret
Editorial: Símbol editors
Col·lecció: Simbolet, núm. 25
ISBN: 978-84-95987-64-8
PVP: 17 euros