L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimarts, 26 de maig del 2009

LES VIDES PRIVADES DE PIPPA LEE



La vida de Pippa Lee sembla idíl·lica. És l’esposa perfecta d’un brillant editor trenta anys més gran que ella, la mare orgullosa d’uns bessons amb èxit, la bona amiga i la veïna encantadora que tots estimen. Però enmig del brunzit de les segadores de gespa i dels rutinaris cafès del matí a la urbanització per a jubilats on s’acaben de mudar, Pippa, que en el passat va conèixer el costat salvatge de la vida, comença a qüestionar-se com ha arribat fins aquell lloc.

Les vides privades de Pippa Lee és una història sobre joventut impetuosa, trobades inesperades, aventures amoroses i traïcions, i sobre la perillosa seguretat del matrimoni, i capta a la perfecció els reptes, la confusió i l’emoció de la vida moderna, amb totes les possibilitats que ofereix.
Autora: Rebecca Lee
Editorial: Bromera Edicions
Col·lecciÓ: l'Eclèctica, 162
ISBN: 9788498244137
PVP: 18 euros

dissabte, 23 de maig del 2009

CANELONS FREDS


La Didi i la Monsti són dues adolescents que se les empesquen totes per entomar amb humor la vida quotidiana, la difícil relació amb els companys de classe, les dèries dels professors i els conflictes familiars. La Didi descobreix el poder alliberador d'escriure i transforma tot el que els passa en les aventures esbojarrades de dos personatges delirants: l'arqueòleg karateka i el seu amic Quimsta.
Autora: Anna Manso
Editorial: Cruïlla
Col·lecció Gran Angular
ISBN:9788466121637
PVP: 8 euros

dilluns, 18 de maig del 2009

ROSA PAGÈS I BERNA BLANCH GUANYEN ELS PREMIS LITERARIS VILA D'ASCÓ 2009


Aquest dissabte dia 16 de maig, s'ha celebrat el sopar literari durant el qual s'ha fet públic el veredicte i s'ha fet lliurament dels premis literaris d'Ascó d'enguany.
L'escriptora, professora universitària i redactora de publicitat reusenca Rosa Pagès ha guanyat la XXI edició del Premi Literari Vila d'Ascó 2009 amb l'obra Àngels de pedra, mentre que l'escriptor Berna Blanch, de Torrent, ha guanyat la IV edició del premi de Poesia Joan Perucho Vila d'Ascó de 2009 amb l'obra Espiga.
Rosa Pagès, nascuda el 1967, situa la seva obra en els espais modernistes de la ciutat de Reus tal com devien ser al final del segle XIX i a principi del segle XX. L'editorial Cossetània, que publicarà l'obra guanyadora, destaca que Àngels de pedra es pot definir com la gran novel·la de Reus, en la qual s'hi reflecteixen les lluites socials de l'època, entre patrons i treballadors, els conflictes entre classes socials i les diferències de vida del camp a la ciutat, amb molts personatges molt ben definits, tot descobrint-nos els tresors modernistes de Reus, com l'Institut Pere Mata, en plena construcció.
Rosa Pagès va guanyar l'any passat el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, que es lliura a Vinebre, amb el relat La vëïna i altres animals domèstics. Ha publicat fins ara, els llibres de narrativa Kohai (1985), Els camins de l’aigua (1990), Llibre de plagis (1999) i Històries trobades (amb Mariona Quadrada, 2001); les novel·les Binomis (1995), Un enigma a la cuina (amb Mariona Quadrada, 1998) i M’he descuidat de dir-te gràcies (2004), i de poesia Neoprojeccions (amb Aleix Cort, 1988).
Berna Blanch va néixer a Catarroja i de fa anys que escriu i fa activitats literàries. Ha guanyat el certamen literari d’Almussafes, el Josep Maria Ribelles de Puçol, el Josep Fàbregues i Capell de la vila de Sallent de Bages, el de creació poètica de Paiporta, i el Ciutat de Torrent. Ha publicat els llibres Els buits que camine, amb edicions Germinal; La claror del llamp, amb editorial Bròsquil; El baf de l’espill, també en l’editorial Bròsquil; Arran de terra, editat per l’ajuntament de la vila de Sallent; La llum antiga, a Tàndem Edicions, i Incorpòria, amb l’editorial Tabarca. Junt amb Anna Pastor va editar la revista de creació Diàfora. Segons explica l'editorial Montflorit en la seva ressenya biogràfica, "actualment du en el cap idees difuses i segueix buscant el sol des de Torrent. El seu darrer poemari, El tacte del reflex, no té un títol metafòric: els poetes poden tocar coses que materialment no poden tocar-se. No és màgia, sols cal sentir-les i allargar les paraules".

dilluns, 11 de maig del 2009

ALFAB'ART

Mitjançant la visió i la cerca en obres d'artistes famosos, els més menuts s'endinsaran en el món de l'art i reforçaran l'aprenentatge de l'abecedari.
Autor: Anne Quéry, Olivier Dussutour
Editorial: Cruïlla
ISBN: 9788466121651
PVP: 19 euros

dimecres, 6 de maig del 2009

PETITA ENCICLOPÈDIA DELS INFANTS DEL MÓN

Un llibre amb fotografies per a conèixer com viuen els infants del món. Interessant per fer adonar als infants de la diversitat de cultures, realitats i d'origens existents al món, una realitat amb la qual ja convivim diàriament en la nostra societat.
Autora: Stephanie Ledu
Editorial:Cruïlla
ISBN:978-84-661-2187-3
Edat recomanada: 0-6 anys
PVP: 25,30 euros
-84-661-2187-399978-84-661-2187-378-84-661-2187-378-84-661-2187-378-84-661-2187-3
PVP