L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 20 de juliol del 2009

EL XUMET DE LA NINA


La Nina és una nena que sap molt bé el que vol. I el que vol és el seu xumet.Avui, demà i sempre. Fins que un dia troba algú que ho necessita més que ella.
Aquest llibre és una proposta de lectura adreçada a pares i educadors dedicat a un dels aprenentatges, sentiments i moments vitals dels infants d'avui: deixar el xumet.
Autora: Christine Naumann- Villemin
Editorial: Corimbo
Edat recomanada: Més de 3 anys
ISBN: 84-8470-185-9
PVP: 10,50 euros

dissabte, 11 de juliol del 2009

PÈL O PLOMES



Un llibre especial per a infants, amb solapes i fotografies per conèixer amb els dits com tenen recobert el cos els animals: pell, escates, plomes... Aixeca la pestanya i... fixa-t'hi bé!

Autora: Stéphane Frattini
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: 0-6 anys
ISBN: 978-84-661-2292-4
PVP: 11 euros

dissabte, 4 de juliol del 2009

BUB I MÈU A LA PLATJA


Tanta calor que fa... i els nostres amics, el gos Bub i el gat Mèu se'n van a la platja a refrescar-se. Un llibre per a que les criatures juguin i toquin, per a aixecar-li les solapes i palpar què hi ha a sota!
Autora: Emma Dodd
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: De 0 a 3 anys
ISBN: 9788466121842
PVP: 13 euros