L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 28 d’agost del 2009

ELS SECRETS DE LA FAITH GREEN



Quan a en Mickey, un noi que viu al barri de Brooklyn de Nova York, la mare li diu que la besàvia de vuitanta-vuit anys ve a viure amb ells i que hi haurà de compartir l'habitació, el món li cau a sobre. La dona arriba carregada de mal humor i amb una maleta amb quatre coses, un revòlver i el seu diari íntim. D'amagat, comença a tafanejar-li el diari. A poc a poc comença a mirar-se aquella dona amb uns altres ulls. Com pot ser que tot el que llegeix hagi passat a la seva família? Amb la besàvia, en Mickey fa un viatge al.lucinant al passat.
Jean-François Chabas és un escriptor de literatura infantil i juvenil molt conegut i amb una extensa obra publicada. Per Els secrets de la Faith Green ha guanyat un bon nombre de premis a França.

Autor: Jean-François Chabas
Editorial: Cruïlla
Col·leció: El vaixell de vapor, núm. 152
Edat recomanada: Més de 12 anys
ISBN: 978-84-661-2262-7
PVP: 7,40 euros

dimarts, 4 d’agost del 2009

EL MEU COR ES DIU ÀFRICA


En Gerard i el seu equip estan especialitzats en el rescat d'avions estavellats. Un dia reben l'encàrrec de rescatar un avió sinistrat que, segons sembla, transporta un valuós equip electrònic. Però, què conté en realitat, aquel avió? Per què hi estan interessats, també, un grup de bandits, una patrulla de l'exèrcit del Zaire (l'actual República Democràtica del Congo) i una noia preocupada per la vida dels animals? La sorpresa està assegurada en aquesta novel·la d'amor i aventures, l'acció de la qual es desenvolupa al bell mig del cor d'Àfrica.
Autor: Víctor Mora
Editorial: Barcanova
Col·lecció: Antaviana Jove
Edat recomanada: Juvenil
ISBN: 978-84-489-1916-0
PVP: 8,25 euros