L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 26 de setembre del 2009

TINA SUPERBRUIXA AL PAÍS DE LIL·LIPUT


A la classe de la Tina llegeixen un llibre emocionantíssim: 'Els viatges de Gulliver'. A la Tina l’entusiasma la part en què el protagonista viatja al país de Lil.liput, un lloc on viu... gent diminuta! La Tina vol seguir els passos d’en Gulliver, però hi ha un problema... Com farà el «Salt de la bruixa» fins a Lil.liput, si aquest país només existeix a les pàgines d’un llibre? Un nou repte per a la Tina Superbruixa!
Autor: Knister
Editorial: Bruixola
Col·lecció: Tina superbruixa
Edat recomanada: 9-14 anys
ISBN: 978-84-9906-042-2
PVP: 9,50 euros

divendres, 18 de setembre del 2009

EL DIARI DEL NADÓ


Un llibre per anotar els records del primer any de vida del nadó, enganxar-hi fotografies seves i fer que sigui un diari totalment personal.
Autor: Dorling Kindersley Book
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: 0-1 any
ISBN: 9788482861005
PVP: 19,65 euros

divendres, 11 de setembre del 2009

BARCELONA 1714. L'ONZE DE SETEMBRE

Barcelona 1714 és un còmic que reconstrueix el setge de Barcelona i l'atac final sobre la ciutat que va tenir lloc l'11 de setembre de 1714, i ho fa de forma didàctica i fidel a com va succeir aquest episodi de la nostra història.
A principis del segle XVIII l'enfrontament entre els Àustries i els Borbons divideix Europa i fa esclatar la Guerra de Successió. L'any 1705 Catalunya s'aixeca a favor de l'arxiduc Carles d'Àustria. La geoestratègia internacional i els interessos de les grans potències acabaran provocant l'abandonament dels catalans per part dels seus aliats.
Després d'un setge de més d'un any sobre Barcelona, l'Onze de Setembre de 1714 l'exèrcit borbònic inicia l'atac final. Més de 40.000 soldats escometen les malmeses muralles de la ciutat, defensades per poc més de 6.000 catalans disposats a defensar de manera heroica, i fins al darrer alè, les seves lleis i institucions de govern.Oriol Garcia Quera és un autor especialitzat en còmic històric, que s'ha dedicat més particularment a personatges i episodis de la història de Catalunya, sobre els quals ha publicat diversos volums fets a patrir d'un guió propi.
Autor: Oriol Garcia Quera
Editorial: Casals
Edat recomanada: Més de 10 anys
ISBN: 8421827235
PVP: 11,40 euros

diumenge, 6 de setembre del 2009

EL MEU BOLQUER

Ja ets gran i ja pots deixar de fer servir el bolquer diu la mare de la Lola.
No sóc gran, diu la Lola.
Els bolquers són als nens petits contesta la mare.
Sóc petita, respon la Lola!
Al final del dia, la Lola ha canviat d'opinió.
Llibre recomanat per ajudar els pares en el procés que els infants deixin d'usar el bolquer.
Autora: Amelle Modere
Editorial: Corimbo
Edat recomanada. De 0 a 3 anys
ISBN: 978-84-8470-273-3
PVP: 9 euros