L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 30 d’octubre del 2009

POTI-POTI A LA XINA


Un llibre amb preguntes i siluetes retallades per descobrir un munt de coses sobre la Xina. Quin viatge: darrere la Gran Muralla, en un arrossar o entre els bambús, les persones i els animals es disfressen i s'amaguen. Quin poti-poti!
Autora: Martine Perrin
Editorial: Cruïlla
ISBN: 9788466123495
PVP: 12,95 euros

divendres, 23 d’octubre del 2009

EL BRAÇALET DE LA REINA


13 penjolls màgics s'han perdut al regne de Karisma. La Sèsam Brown i les lectores d'aquesta nova col·lecció tenen la missió de recuperar-los, aventura a aventura.
Quan la Formosa es va convertir en reina de Karisma, la sàvia i bellíssima Argentera li va fer un regal preciós. Era un braçalet màgic, amb tretze penjolls de plata que tenien el poder de controlar les forces de la natura i mantenir un bon equilibri de tots els elements.
La nova reina havia de guardar molt bé els amulets. Mentre els tingués amb ella, tot aniria bé. I així va ser fins que el bruixot Zorgan va voler apoderar-se de la polsera. Llavors va ser el caos i els penjolls es van escampar pel regne de Karisma.
Dues nenes, la Sèsam Brown i la seva amiga Maddy, es veuen embolicades en aquesta història i transportades a Karisma. Elles i les lectores d'aquesta nova col·lecció hauran de tornar a reunir les tretze peces del braçalet.
El braçalet màgic és una col·lecció de 13 llibres, cadascun amb una de les peces del braçalet màgic. El primer llibre conté el braçalet i el primer penjoll.
En aquesta primera aventura, la Sèsam ha d'aconseguir el braçalet i el penjoll del cor. Per fer-ho, es perdrà pels jardins reials, coneixerà dos simpàtics tunganoros i haurà de fugir dels temibles gríblers.
Autor: Amy Tree
Editorial: Cruïlla
Col.lecció: El braçalet màgic
Edat recomanada: 9-12 anys
ISBN: 9788466122948
PVP: 8,95 euros

dijous, 15 d’octubre del 2009

ELS CONTES DE PIN I TITO. LES JOGUINES DELS AVIS


Pin i Tito descobreixen com eren les joguines dels avis, repassen algunes habilitats infantils i comparen els jocs i les joguines actuals amb els tradicionals. Tots junts gaudeixen d'una meravellosa tarda conversant.
Els contes de Pin i Tito és una col·lecció d'iniciació a la lectura en què aquests dos personatges relaten al petit lector les seves aventures mitjançant un text senzill i unes imatges reals i imaginàries.
Autora: Carmen Palomo García
Editorial: Edicions Cadí
Col·lecció: Els contes de Pin i Tito
Edat recomanada: Fins a 5 anys
ISBN: 978-84-474-7014-3
PVP: 3,95 euros

dimecres, 7 d’octubre del 2009

CALENDARI LES TRES BESSONES 2010


Quan ja enfilem el final d'enguany i comença a ser hora de pensar en l'any vinent, les Tres Bessones han editat un magnífic calendari de gran mida, per a penjar a la paret i amb el qual ens volen acompanyar durant tot 2010. Les Tres Bessones són molt viatgeres i cada mes visiten una capital europea, començant per Barcelona. Els dies de la setmana i els mesos els trobarem en català, castellà, euskera i gallec.
Títol: Calendari 2010 de les Tres Bessones
Il.lustracions: a partir dels dibuixos de Roser Capdevila
Editorial: Bruño
ISBN: 8421728363185
PVP: 16 euros