L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 27 de desembre del 2009

BLANCANEU, UN LLIBRE TEATRE


La història de la Blancaneu, una noieta de cabells negres com les branques dels arbres a l'hivern, pell balnca com la neu i llavis vermells com una gota de sang, explicada en tres dimensions en aquest magnífic llibre desplegable o llibre teatre que conté el conte clàssic de la Blancaneu a punt per a explicar-lo a qualsevol edat.
Títol: Blancaneu, un llibre teatre
Autora: Jane Ray
Editorial: Cruïlla
ISBN: 9788466123211
PVP: 20 euros

dijous, 10 de desembre del 2009

DINOSAURES


Coneix els grans rèptils marins i els gegants de l'aire, i passa-t'ho bé jugnat amb les figures que s'inclouen en el llibre.
Els infants hi tenen deler amb els dinosaures, i aquest llibres alhora porta un bon nombre de figures de dinosaure i escenari per a jugar-hi i fer-los reviure.
Autor: DDAA
Editorial: Susaeta
Col·lecció: Llegeix i juga
Edat recomanada: 3 anys
ISBN: 9788730526444
PVP: 11,95 euros

divendres, 4 de desembre del 2009

EXPEDIENT JOSHUA: LA CIUTAT INVISIBLE


Al mig de la selva mexicana, lluny de tot i de tothom, en Joshua ha de lluitar per saber la veritat sobre la mort del seu pare, un arqueòleg que investigava un antic còdex maia i que anava en una avioneta que es va estavellar. I també ha de descobrir un secret increïblement perillós, que amenaça el futur de la humanitat.
Autor: M. G. Harris
Editorial: Cruïlla
Edat recomanada: Més de 10 anys
ISBN: 9788466123693
PVP: 17,90 euros