L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 19 de febrer del 2010

ELS COS HUMÀ (LLIBRE PUZZLE)

 
Aquest llibre conté 8 puzzles per a gaudir jugant i, al mateix temps, que l'infant vagi coneixent les parts més importants del cos humà: cervell, cor i sang, músculs, aparell respiratori, ossos... dibuixades en fulls de cartró/puzzle.
Títol: El cos humà (Llibre puzzle)
Editorial: Susaeta
Edat recomanada: 4 anys
ISBN: 9788430568215
PVP: 6,95 euros

dijous, 11 de febrer del 2010

EL LLOP PEPITO I CARNESTOLTES

 
El Llop Pepito, el llop més entremaliat, ja prepara la disfressa. Ha arribat el Carnestoltes i el nostre llop viurà noves aventures!
Títol: El llop Pepito i Carnestoltes
Autors: Maria Mercè Roca i Bernadette Cuxart
Editorial: Barcanova
Col·lecció: El llop Pepito
ISBN: 978-84-489-2454-6
PVP: 6 euros

diumenge, 7 de febrer del 2010

SI PUGUES AL SAGARMATHA

 
Dotze alpinistes s'enfronten amb el repte d'escalar el pic més alt del món: l'Everest -Sagarmatha en nepalès-, però el Gran Lama del monestir de Thiangbotxé canvia totes les expectatives: Qui és la deessa de les neus? Què hi té a veure la llar de la divinitat? El cim del Sagarmatha fumeja neu i vent... Només la muntanya en té la resposta.
Títol: Su pigues al Sagarmatha
Autor: Josep Francesc Delgado
Editorial: Columna
Col·lecció: Columna Jove, núm. 10
ISBN: 978-84-664-0059-6
PVP: 8 euros