L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 28 de novembre del 2010

LA LLIBRERIA PAPERERIA I REGALS CAN SOLFA SERÀ PRESENT A LA FIRA DE NADAL D'ASCÓ DELS DIES 4 I 5 DE DESEMBRE



El nostre establiment, la Llibreria Papereria i Regals Can Solfa, serà present el proper cap de setmana, dissabte 4 i diumenge de desembre, a la segona edició de la Fira de Nadal d'Ascó, amb un estand que se situarà a la Rambla, i on oferirem una mostra de productes de decoració nadalenca i també de regals per a les dates de Nadal i Reis.
La Fira s'obrirà al públic dissabte a les 4 de la tarda, i es tancarà a les 9 del vespre. L'endemà diumenge, l'horari d'obertura serà de 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Al voltant d'aquesta celebració hi haurà nombroses activitats complementàries: tallers per a petits i grans, parc infantil, exposició de caganers, pujada en globus aerostàtic, tast de brou de Nadal, el grup de teatre Gog i Magog...
Clicant en aquest enllaç teniu tota la programació dels dos dies:

Programa de la 2a Fira de Nadal d'Ascó

diumenge, 21 de novembre del 2010

ELS SECRETS DELS MAGS, ELS MILLORS TRUCS DE MÀGIA,

Un llibre didàctic i molt divertit amb moltes il·lustracions, per a aprendre a fer els secrets dels millors trucs de màgia. Hi trobareu trucs amb cartes, trucs amb un fals polze, trucs amb monedes i trucs amb gobelets.
Cada truc s’explica detalladament, pas a pas, acompanyat de nombroses fotografies. A més, s’hi inclouen els consells d’un mag professional que et permeten perfeccionar la tècnica. 
El pack inclou un llibre que explica els trucs de màgia, un joc de cartes, un fals polze, un mocador, tres gobelets i cinc boles petites d'esponja de color groc.
Un estoig indispensable per als futurs mags!


Títol: Els secrets dels mags. Els millors trucs de màgia
Autors: DDAA
Editorial: Larousse
ISBN:9788480168960
Edat recomanada: Juvenil
PVP: 18 euros

diumenge, 14 de novembre del 2010

MÚSICA PER A NENS

Un llibre singular perquè els infants conegueu més la música i la seva història, amb informacions precises, curiositats, minibiografies, taules il·lustrades, nombroses fotografies i il·lustracions, i activitats molt fàcils i entretingudes.

Un recorregut per la música, des dels seus orígens en els sons de la natura fins a l'actualitat, amb un CD que inclou exemples d'alguns períodes musicals, que pots escoltar abans, durant o després de la lectura de cada capítol de Música per a nens.

Títol: Música per a nens
Autors: DDAA
Editorial: Parramon
Col·lecció: Art i ciència per a nens
ISBN: 9788434234857
PVP: 22 euros