L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 29 de desembre del 2010

ADÉU, FAIRY OAK, D'ELISABETTA GNOME


La Feli ja ha tornat a casa. En els quinze anys que ha passat lluny, sempre ha escrit a les companyes que s'han quedat, descrivint el poble, les nenes i totes les increïbles avengures que vivia amb elles i els seus fantàstics amics. Fins al punt que ara les fades en volen saber més, volen que els expliqui més coses, de fet, que no pari mai! Demanen altres històries, noves anècdotes, saber-ho tot del poble del Roure Encantat i dels seus habitants.
La Feli accepta de bon grat i promet quatre noves històries que li permetran estar en companyia dels seus records i reviure aquells preciosos dies. Sí, però per quant de temps? Tard o d'hora s'haurà de separar del passat i fer front al futur. Ella ho sap, i ara, que només falta una narració, sent com el cor li bat fort: aconseguirà dir adéu a Fairy Oak? La seva última història és intensa i commovedora i, tanmateix, amaga un misteri, i desvetlla una profecia...
Aquest és el quart volum d'aquesta sèrie tan exitosa...

Títol: Adéu, Fairy Oak
Autora: Elisabetta Gnome
Editorial: Destino
Col·lecció: Fairy Oak
Edat recomanada: Juvenil
ISBN: 9788499322933
PVP: 15 euros

divendres, 24 de desembre del 2010

EL CAGANER, D'ANNA CANYELLES


L’editorial La Galera ha decidit explicar la llegenda del caganer amb l’ajut del text d’Anna Canyelles i les il·lustracions de Roser Calafell.
El caganer està adreçat als primers lectors que en descobriran l’origen del caganer de forma divertida i original: La notícia ha arribat, i tothom en parla:, en una establia ha nascut el salvador. Tothom s'hi encamina: els pastorets, la peixatera, el moliner... "Afanyat, que farem tard", diu la mare. Però el fill triganer té un problema ben gros. Què li deu passar, al nostre petit protagonista?

Títol: El caganer
Autora: Anna Canyelles
Editorial: La Galera
ISBN: 9788424631949
PVP: 5,95 euros

dimarts, 7 de desembre del 2010

UNA PREGUNTA PER A CADA DIA, DDAA

Un llibre que ajuda els infants a entendre i comprendre la societat que els envolta i el món que els toca viure. Un llibre divulgatiu, amb llenguatge adaptat als nois de 5 a 8 anys, i que  conté una pregunta i la seva corresponent resposta per a cada dia de l'any. Cada qüestió s'acompanya d'un dibuix il·lustratiu que facilita convertir les preguntes i respostes en un saludable hàbit diari per al seu coneixement i per a la relació entre pares i fills.

Títol: Una pregunta per a cada dia
Autors. DDAA
Col·lecció: Riure i aprendre
Editorial: Susaeta
ISBN: 9788467708141 
Edat recomanada: de 5 a 8 anys
PVP: 13,95 euros