L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 19 de febrer del 2011

BAT PAT, UNA DISFRESSA DE POR

Estimats "Amics del calfred", sóc Bat Pat. Si voleu ser autèntics ratpenats, només cal que obriu aquest maletí. Cangueli, cangueli dels grossos!
Inclou una capa de Bat Pat, una màscara, orelles, dents de ratpenat i el manual d'instruccions del perfecte ratpenat!

Títol: Bat Pat, una disfressa de por
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció Bat Pat disfressa
ISBN: 9788499323152
PVP: 13,95 euros

UN CONTE PER A CADA DIA DE LES TRES BESSONES

Qué divertits són els contes de sempre quan els viuen les Tres bessones! Sabies que la caputxeta va en moto? I que el llop va al gimnàs per a estar en forma? Havies imaginat mai l'emperador vestitat de superman o de ballarina? Els encanteris de la Bruixa Avorrida, les malifetes de les Bessones... tot és mol més divertit en aquestes històries! I en tens una per a cada dia?

Títol: Un conte per a cada dia, de les Tres Bessones
Autora: Roser Capdevila
Editorial: Cromosoma /Beascoa
ISBN: 9788448831530
PVP: 12,95 euros

UNA PRINCESA AL TERRENY DE JOC, DE PRUNELLA BAT

La Nell donaria qualsevol cosa per anar al partit de les Killer Kitties, però el mateix dia se celebra la Gran Festa d’Hivern al Princess College. La seva àvia, que té un atac d'urticària cada vegada que sent la paraula “rugbi”, no la deixa anar al partit. Però la Vicky, la Sunny i la Lin segur que trobaran la manera d'ajudar la seva amiga.
Un nou episodi de la famosa col·lecció d'aventures infantil que passen al Princess College.


Títol: Una princesa al terreny de joc
Autora: Prunella Bat
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Escola de Princeses
ISBN: 9788499323367
PVP: 7,95 euros