L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimarts, 24 de maig del 2011

ELS PETITS EXPERTS. EL QUADERN DELS PETITS


Un quadern que pots reutilitzar cada cop que vulguis: 70 jocs en pàgines que es poden esborrar + 1 retolador de tinta esborrablefan un conjunt de 70 jocs estimulants 100 per cent esborrables
Jocs intel·ligents al voltant de tots els temes que es treballen a educació infantil: llengua, dibuix, observació, matemàtiques, lògica... i adequats per a infants de 3 i 4 anys.

Títol: Els petits experts. El quadern dels  petits
Autors: DDAA
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: La lluna de paper
Edat recomanada: 3-4 anys
ISBN: 978-84-9932-276-6
PVP: 9,95 euros

dilluns, 23 de maig del 2011

LA MOTXILLA DE LA DORA, DE DORA L'EXPLORADORA

La Dora està encantada amb la seva motxilla perquè sempre hi troba el que necessita! Aquest cop, la Dora i en Botes la necessitaran per dur vuit llibres a la biblioteca. Però també caldrà que tu els ajudis perquè hi arribin a temps. T'animes a acompanyar-los en aquesta aventura?

Títol: La motxilla de la Dora
Autors: DDAA
Editorial: Beascoa
ISBN: 9788448832056
PVP: 6,95 euros

divendres, 20 de maig del 2011

CARS, IMANES 3D

Descobreix i passa-t'ho bé amb el meravellós món de Dinesy/ Pixar Cars amb aquest original libre. Amb els imants 3D -n'hi ha més de 40!- podràs ompletar divertits jocs i crear les teves pròpies històries amb aquests cotxes tan peculiars i tan exitosos entre els infants!

Títol: Cars imanes 3D
Autors: DDAA
Editorial: Libros Disney
ISBN: 9788499510804
PVP: 13,95 euros

ELS NÀUFRAGS DE LES ESTRELLES, DE TEA STILTON

Prepareu-vos per viure una de les aventures més extraordinàries de les Tea Sisters! Acompanyeu-les de viatge per explorar els misteris de l’espai on us trobareu amb tres nàufrags espaials i el su robot. Viviu amb tots ells l’emocionant travessia fins arribar a la lluna!

Títol: Els nàufrags de les estrelles
Col·lecció. Tea Stilton
Editorial: Estrella Polar
ISBN: 9788499324838
PVP: 13,95 euros