L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 19 d’abril del 2012

LLIBRE D'ENCANTERIS DE LA VELLA TARÀNDULA, DE JORDI FOLCK

Llibre d'encanteris de la vella Taràndula

Quan al Pere, l'endemà de Reis, un company de l'escola li trenca una de les seves joguines decideix venjar-se tot fent ús d'un vell llibrot d'encanteris que havia estat del seu avi. Amb només uns mots llançats al vent es capaç d'aconseguir que ploguin peixos, que les vaques volin, deixar mut algú uns dies o tornar la vida als morts. Però la vella Sargantana, la darrera d'una perillosa nissaga de bruixes també cobeja el llibre i estarà disposada a tot allò humà i inhumà per aconseguir-ho. Així, a un poble on no passava mai res, calaveres i humans es trobaran uns petant ossos i els altres xerricant les dents.
Aquesta obra ha estat guanyadora del premi Josep Maria Folch i Torres 2011.

L'autor, Jordi Folch (Reus, 1961) és escriptor de literatura infanil i juvenil amb vuit premis literaris (incloent el Carmesina, el Guillem Cifré de Colonya, el Protagonista Jove, el Barcanova de literatura) és professor de creativitat a tres universitats catalanes (URV, UB i Escola Elisava), doctorand en comunicació audiovisual i, el proper any, doctor especialitzat en creativitat però també és fotògraf, amb diverses exposicions entorn dels seus viatges. Com a actor ha intervingut a divereses sèries com «El Cor de la Ciutat» «Tu Mateix» i a més d'una cincuentena d'espots per a televisió. Com a publicitari ha estat el responsable de crear les campanyes publicitàries del Premi Sant Jordi de novel·la des de l'any 1999.

Títol: Llibre d'encanteris de la Vella Taràndula
Autor: Jordi Folck
Editorial: La Galera
Col·lecció: Narrativa singular, 57
Edat recomanada: A partir de 8 anys
PVP: 12,95 euros

CANÇONS TRADICIONALS INFANTILS 2, AMB CD

Cançons tradicionals infantils 2

Cançons tradicionals infantils 2 és un llibre i un CD per cantar i jugar. Hi trobareu més cançons tradicionals catalanes molt populars per jugar i cantar amb la mainada. Com en un conte, els infants podran llegir la lletra de les cançons mentre gaudeixen amb les il.lustracions creades per Marta Balaguer. I podran escoltar que bé que sonen interpretades per Toni Giménez.

Títol: Cançons tradicionals infantils 2, amb CD
Autor: Toni Giménez
Editorial: Baula
Col·lecció: Cantem
ISBN: 9788447923083
PVP: 9,75 euros

365 ACUDITS INFANTILS



Llargs i curts, clàssics i moderns, acudits de súmmums i de semblances, acudits infantils per a gaudir en companyia cada dia de l'any.

Títol: 365 acudits
Editorial: Susaeta
Col·lecció: El nan dels contes
Edat recomanada: 7 anys
ISBN: 9788467717532
9,95 euros

dilluns, 2 d’abril del 2012

LA MONA DE PASQUA, D'ANNA CANYELLES



Una nena espera la mona de Pasqua que li ha de dur el seu padrí. Ell li demana com la vol i pren nota de tot... peró d'un savi despistat es pot esperar qualsevol cosa. Del que podeu estar segurs, és que serà la mona més comentada de tot el barri i inoblidable!
Aquesta és la darrera novetat de la col·lecció Àlbums il.lustrats, que té molts seguidors fidels i col·leccionistes per l'encert dels seus llibres infantils
Anna Canyelles ha treballat molts anys en el món de l'edició, especialment en llibres escolars, i ha publicat alguns contes. El seu vessant pedagògic fa que la seva versió de la mona de Pasqua sigui vàlida per a ser llegida als més petits i també perquè els primers lectors s'apropin al nostre llegendari.
Roser Calafell fa molts anys que il·lustra. Per a la Galera ha il·lustrat força contes, en especial la col·lecció "El meu mes", un dels long-sellers de la Galera, amb més de 180.000 exemplars venuts.


Títol: La mona de Pasqua
Editorial: La Galera
Col·lecció: àlbums il·lustrats, 74
Edat: A partir de 4 anys
ISBN: 978-84-246-3714-9
PVP: 5,95 euros

EL MEU PRIMER LLIBRE DE LA MONA


L'Aina fa una mona i està molt emocionada!

Un llibre per als més petits perquè la festa de la mona és un dia molt especial i molt divertit!!!

Títol: El meu primer llibre de la mona
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: La lluna de paper
ISBN: 978-84-9932-360-2
PVP: 5,95 euros
 

ROBIN HOOD, DE GERONIMO STILTON

Durant el desafortunat regnat del rei Ricard, un heroi viu amagat als boscos de Sherwood. És Robin Hood, que roba als rics per donar-ho tot als pobres en nom de la justícia. Amb en Little John, la Marian i els seus amics viurà mil aventures!
Un clàssic de la literatura en una adaptació lliure de Geronimo Stilton.
Amb moltíssimes il·lustracions en color!

Títol: Robin Hood
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Geronimo Stilton
ISBN: 978-84-9932-369-5
PVP: 13,95 euros