L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 10 de març del 2010

ELS DEFENSORS DE MUSKARRAT CITY, DE GERONIMO STILTON


Quatre rates de clavaguera estan rampinyant per Muskarrat City. Els Superherois els persegueixen fins les clavagueres i descobreixen que la Banda del Pudents ha construït un làser gegant per deixar escapar tots els delinqüents de la ciutat.
Aconseguiran els nostres Superherois aturar la Banda dels Pudents? Amb els seus superpoders defensaran Muskarrat City de la banda més perillosa de la ciutat! Són invencibles...SÓN ELS SUPERHEROIS!

Títol: Els defensors de Muskarrat City
Autor: Geronimo Stilton
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Gerónimo Stilton
Edat recomanada: Més de 8 anys
ISBN: 978-84-9932-116-5
PVP: 11,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada