L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 21 d’abril del 2011

EN EL MAR HI HA COCODRILS, LA HISTÒRIA REAL D'ENAIATOLLAH AKBARI, DE FABIO GEDA

Si neixes a l’Afganistan, en el lloc equivocat i en el moment equivocat, pot passar que, tot i que siguis un nen alt com una cabra i un dels que millor juga al buzul-bazi, algú reclami la teva vida. El teu pare va morir treballant per un senyor ric, la càrrega del camió que conduïa es va fer malbé i tu hauries de ser la compensació. És per això que quan truquen a la porta corres a amagar-te. Però ara t’has fet massa gran per entrar al forat que la teva mare va fer al costat d’on guarda les patates. I així, un dia, et diu que has de fer un viatge. T’acompanya al Pakistan, t’acarona els cabells, et fa prometre que seràs un home com cal i et deixa sol. D’aquest acte d’amor tràgic arrenca la prematura vida adulta d’Enaiatollah Akbari i el seu viatge increïble que el va portar a Itàlia després de passar per Pakistan, l’Iran, Turquia i Grècia. Una odissea que el va posar en contacte amb la misèria i la noblesa dels homes i que, tot i així, no va aconseguir fer-li perdre la ironia ni esborrar del seu rostre el seu somriure extraordinari. Finalment, Enaiatollah ha trobat un lloc on quedar-se i tenir la seva edat. Aquesta és la seva història.

Títol: En el mar hi ha cocodrils. La història real d'Enaiatollah Akbari
Autor: Fabio Geda
Editorial: Bridge
Edat recomanada: Juvenil
ISBN: 9788424636579
PVP: 16,96 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada