L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 23 de maig del 2011

LA MOTXILLA DE LA DORA, DE DORA L'EXPLORADORA

La Dora està encantada amb la seva motxilla perquè sempre hi troba el que necessita! Aquest cop, la Dora i en Botes la necessitaran per dur vuit llibres a la biblioteca. Però també caldrà que tu els ajudis perquè hi arribin a temps. T'animes a acompanyar-los en aquesta aventura?

Títol: La motxilla de la Dora
Autors: DDAA
Editorial: Beascoa
ISBN: 9788448832056
PVP: 6,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada