L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 28 d’abril del 2010

EL DIARIO SECRETO DE... PATITO FEO

Hola! Estic molt emocionada: ets a punt d'obrir el meu diari secret! He xalat molt escrivint-lo! En aquest llibre trobaràs mil idees fantàstiques per a passar-t'ho bé: les cançons que cantem a la sèrie de televisió, descripcions de tots els meus amics (amb els seus secrets inconfessables i les anècdotes més divertides), trucs per als problemes d'amor un munt de consells, les millors fotos de tota la colla, pàgines perquè les emplenis amb els teus secrets secretíssims i... uns tests divertidíssims per a descobreixis si ets Divina o Popular! Espero que t'ho passis molt bé!
Títol: El diario secreto de... Patito Feo
Autors. DDAA
Editorial: Planeta Junior
Edat recomanada: 9-12 anys
ISBN: 97884088837
PVP: 9,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada