L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres, tant nous com de fons, que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació.
Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfanovetats.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si voleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 19 d’abril del 2010

ELS PITJORS ENEMICS DEL BERNAT BARROER, DE FRANCESCA SIMON

Les històries més famoses del Bernat Barroer, amb fitxes de descripció dels seus pitjors enemics. El Bernat barroer, la Marta morruda, els Reis del Bernat, el Bernat i la bomba fètida, la Marta fa un encanteri... les aventures del Bernat, i els seus enemics, tant petit com grans, perquè també hi ha l'Hermínia Harpia, la Susi cursi, el Guillem granellut o la Greta greixosa... de tots en sabràs les malifetes.
Títol: Els pitjors enemics del Bernat Barroer
Autora: Francesca Simon
Editorial: Cruïlla
Col·lecció: Bernat Barroer
Edat recomanada: 6-12 anys
ISBN: 978-84-661-2021-0
PVP: 18,45 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada